Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Sexiga maskeradkläder

Letar du efter sexiga maskeradkläder till nästa maskeradparty? Svårt att hitta vad du söker? Jo, det kan ibland vara extra svårt att klura ut hur man ska få till den där perfekta kostymeringen. Men hav tröst. Bästa sättet att hitta rätt är att söka på nätet. Här ska vi ge dig några små men användbara tips på vägen.

När man tänker på sexiga maskeradkläder är det ofta så kallade ”Playboy bunnies” de flesta brukar tänka på i första hand. För tjejer är annars stay-ups, nätstrumpor och höga klackar naturligt på ett lite sexigare maskeradparty.

Läder och lack är vanligt förekommande på sexigare maskerader. Kombinationer av tidigare nämnda attiraljer tillsammans med andra maskeraddräkter är också populära, till exempel att klä ut sig till Batman eller hans kvinnliga fiende Cat Woman. Färgade linser får dina ögon att se extra kattlika ut.

För män är det inte särskilt ovanligt med maskeradkläder där man har bar överkropp, till exempel som en romersk kejsare i toga. Av någon anledning brukar det vara väldigt vanligt att killar klär ut sig till hallickar på sexiga maskeradfester. Detta innebär vanligen stora solglasögon, bredbrättade och färgglada hattar samt inte minst vida byxor a la 70-talet. En annan favorit bland killar är att klä ut sig till en av medlemmarna i Chippendales.

Om det inte är sexiga maskeradkläder man letar efter i första hand så finns det hur många andra teman som helst att följa. När det gäller maskerad är det bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Letar du bara lite i TV:ns och filmens underbara värld så kan du hitta ett oräkneligt antal infallsvinklar att använda dig av. En gullig Teletubby är aldrig fel eftersom det bara sprider glädje och mys-pys omkring sig. ”May the force be with you!” Darth Vader är en annan cooling som ofta gör braksuccé på maskeraden.

Den unge trollkarlen Harry Potter är en annan filmgestalt som är tacksam att använda sig av. Med trollspö i handen och de karakteristiska runda glasögonen på näsan är det bara att ge sig iväg till festen.

Fejkade tatueringar och en lapp för ena ögat är nästan ett måste om du ska vara sjörövare på ett piratpartaj. Glöm för all del inte en papegoja på ena axeln och en sabel i bältet. Skepp ohoj!

Kommentarer till Sexiga maskeradkläder

No comments yet.

Kommentera Sexiga maskeradkläder