Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Yrken

På webben eller i välsorterade maskeradbutiker hittar du massor av maskeradkläder med olika yrken som tema. Det finns maskeradkläder för yrken som polis, sjuksköterska, servitris och städerska och så vidare.

När det vankas maskerad är det alltid festligt att klä ut sig till ett visst yrke, särskilt om maskeraden i fråga har ett visst specifikt yrke som tema. Maskeradkläder med tema yrken fungerar naturligtvis perfekt till maskeraden, men även till mer privata sammanhang. Plocka fram lekfullheten inom dig och låtsas att du jobbar inom ett visst yrke.

“En sjöman älskar havets våg”. Att klä ut sig till sailor är alltid trevligt och uppskattat på festen. Det finurliga i kråksången är att det finns maskeradkläder för sjömän som passar både honom och henne. Ni kan alltså komma hand i hand till maskeraden utklädda som två saltstänkta sjöbusar. Detta är perfekt om man vill skapa en tydligare dimension kring det valda yrket. Dessutom finns maskeradkläder för sjömän i alla storlekar, vilket är bra om man råkar vara något storväxt till kroppsformatet.

På temat dirty jobs finns det också maskeradkläder som både han och hon kan ha glädje av. En sexig glädjeflicka kan följas till festen av sin något sliskige hallick. Komplettera gärna kostymerna med läderdetaljer för att understryka det lite farliga i kreationerna.

Long live rock n roll! Vem har inte drömt om att få bli rockstjärna och stå på scenen inför tusentals skrikande fans? Du har chansen att få prova på den där magiska känslan att vara firad rock star, för en kväll åtminstone. Med maskeradens hjälp kan dina drömmar nämligen bli sanna. Om du letar på nätet så kommer du att finna en hel uppsjö av kläder för en rockartist. Det är bara att hänga elguran på magen och inta sin allra coolaste scenpose och bara rocka järnet så att svetten lackar. Även i det här yrket finns det maskeradkläder som passar för båda könen.
Rockstar

Tycker du att rock-köret är att gå aningen för långt så kan du som kvinna alltid klä ut dig till en Britney Spears-look a like, så som hon såg ut i videon till Baby one more time med topp, kjol och knälånga strumpor i en kreation som för tankarna till en blandning av skolflicka och cheerleader.

Vill du och din partner göra en riktigt majestätisk entré på festen så ska ni absolut skruda er i maskeradkläder som i ett nu förvandlar er från vanliga dödliga till kung och drottning. Dessa kostymer i guld och svart med tillhörande kronor på era huvuden kommer garanterat att ta andan ur alla andra på festen när ni med majestätiska steg sakta skrider in i rummet.

“Femton gastar på död mans kista!” Klä ut er till de sju havens skräck genom att gå på pirattemat. Ni kan bli maskeradens kapten Jack Sparrow och hans undersköna Elisabeth Swann, de två huvudpersonerna i filmserien Pirates of the Carribean. Maskeradkläderna för detta hittar ni förslagsvis på nätet.

Motvikten till dessa laglösa sjörövare är givetvis att klä ut sig till polis. Även här kan ni som par följa samma tema. Medan du föreställer en stenhård New York-snut kan hon klä ut sig till en supersexig polistjej i kortkort och med en svart topp som visar mer hud än vad den egentligen döljer.

Som du märker så finns det hur många uppslag som helst att följa för den som är bjuden på en maskerad med temat yrken. Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter de eventuella gränser som finns.

Lycka till på maskeraden!

Kommentarer till Maskeradkläder: Yrken

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Yrken