Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Sport

Sedan 1990-talet utövas cheerleading som tävlingsinriktad sport i Sverige. För en svensk publik hade cheerleading dessförinnan blivit känt genom amerikanska filmer, vilka dock inte alltid ger, och kanske inte heller avser att ge, en rättvis bild av sporten. För en sport är det, och som maskeraddräkt är cheerleadern mycket tacksam och uppskattad att använda.

Är du sportintresserad och ska gå på maskerad? Vad passar då bättre än att klä ut dig i något sportigt? Golfare, racingförare, tennisspelare eller något annat med sporttema passar alldeles utmärkt att klä ut sig till på en maskerad.

En domardräkt i spartanskt svart och vitt är alltid en given hit. Golfdräkter finns i en mängd olika utföranden både vad gäller form och färger.

Golf

Gå på det japanska temat och klä ut dig i en stilren judodräkt. Glöm inte att utstöta höga stridsvrål allt emellanåt. Detta kommer garanterat att väcka stor munterhet på maskeraden. Samma sak gäller om du dyker upp klädd i brottarlinne.

Hockey är en stor sport i Sverige, både för herrar och damer. Ta på dig en hel hockeyutrustning, men lämna skridskorna hemma, och gör succé på partyt genom att skicka en puck genom dörren när värdparet precis har öppnat.

Fotboll är en annan sport som man mycket lätt kan använda som tema på ett maskeradparty. Kom dit utklädd till Zlatan Ibrahimovitj eller damfotbollsstjärnan Caroline Seger. Vill du spetsa maskeradkläderna ytterligare så drar du på dig en outfit för amerikansk fotboll med hjälm och skydd och allt.

Ridsporten har också sina stora stjärnor. Klä dig som en hoppryttare med ridhjälm, kavaj, ridbyxor och stövlar. Men låt hästen få stå kvar i stallet. Det blir bäst så.

Visste du att innebandysporten föddes i Sverige på 1970-talet när svenska skolor ville skapa en möjlighet för sina elever att spela hockey i gympasalen? Idag har sporten vuxit till att bli en av de riktigt stora internationella idrotterna. Vill du gå på maskerad och se ut som en innebandyspelare så är det bara att dra på sig gympakläder med tillhörande skor, fästa upp håret med ett pannband och greppa innebandyklubban och därefter ge sig iväg. Busenkelt, eller hur? Om en dam frågar vad du har i byxan så kan du ärligt svara att det är en innebandyboll.

Som du säkert märker så finns det nästan hur många infallsvinklar som helst på temat maskeradkläder för sport. Det viktiga för dig är att du i lugn och ro kan hitta just din profil, de kläder som passar för dig. När du gjort det så är det bara att slappna av i din nya roll och sedan festa järnet tillsammans med alla andra på festen.

Kommentarer till Maskeradkläder: Sport

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Sport