Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Skolflickor & lolitor

Lolita är en roman av Vladimir Nabokov som kom ut på svenska 1960. Ordet lolita har därefter inom exempelvis populärkulturen kommit att bli synonymt med en oskuldsfullt förförisk och samtidigt skenbart mycket ung flicka. Ofta används begreppet lolita om vuxna kvinnor som väljer att uttrycka sig på ett förföriskt, men samtidigt skenbart barnsligt sätt.

Att klä ut sig till skolflicka eller lolita är ett beprövat trick att få männens hela uppmärksamhet. Till maskerad kan det vara ett roligt sätt att skoja till det, men att klä ut sig till skolflicka eller lolita funkar lika bra på utmanande nattklubbar eller till mer privata tillställningar. Skolflickors och lolitors kläder kännetecknas ofta av flickiga färger som rosa och lila, korta kjolar och blusar samt små detaljer som hästsvansar, slips eller over knee-strumpor. Maskeradkläder med tema skolflickor och lolitor visar mycket hud på ett flirtigt och utmanande sätt.

Lolita

Maskeradkostymer för skolflickor är alltid sexuellt utmanande. Titta bara på popprinsessan Britney Spears i videon till hennes brottarhit Baby one more time där hon sjunger, dansar och uppträder klädd i flickigt utmanande skoluniform. Lolita och skolflickor har för övrigt länge varit ett vedertaget begrepp inom pop- och rockindustrin. Redan på 70-talet personifierade tjejrockgruppen The Runaways den sexuellt utmanande lolitan genom sina scenuppträdanden.

En topp eller skjorta som man knyter under bysten i kombination med avklippta jeansshorts eller en rutig minikjol är perfekt om man vill komma till festen utklädd till lolita. Din manlige partner kan gärna matcha din utmanande utstyrsel med en lagom sliskig hallickkostym eller genom att klä ut sig till Playboy-imperiets grundare Hugh Hefner.

En maskeradkostym för skolflickor kan också vara i form av en sexig cheerleader-dräkt. Dessa kostymer finns i många färger och utföranden. Du kan antingen välja en heltäckande sådan eller en tudelad kostym med topp och kortkort kjol.

En sak är i vart fall säker: Kommer du till maskeraden som skolflicka eller som lolita så får du räkna med att all uppmärksamhet och allas blickar kommer att riktas mot just dig.

Kommentarer till Maskeradkläder: Skolflickor & lolitor

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Skolflickor & lolitor