Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Sjuksköterskor

Ska du gå på maskerad och har tänkt att klä ut dig till sjuksköterska? Då finns de rätta maskeradkläderna för dig på nätet. I sortimentet hos varje nätbaserad maskeradbutik finner du ett inspirerande urval av maskeradkostymer med tema sjuksköterskor. Det finns sjuksköterskekostymer för alla, även för fylliga kvinnor i XL och även XXL.

Läckra sjuksköterskor hör ihop med passande tillbehör som stetoskop, sjuksköterskehatt och handskar. Kostymer med tema sjuksköterskor är raffigt designade för att framhäva kvinnornas sensuella former. Att klä ut sig till sjuksköterska passar ypperligt till maskerad, men lika bra till mer privata stunder och framför allt Halloween.

En sjuksköterska är lika vacker och vit som en ängel. men en sjuksköterska kan också vara rent ut sagt bedövande sexig och utmanande i sin klädsel. Med hjälp av en vit korsett och en kortkort klänning med tillhörande strumphållare förvandlas den troskyldiga hjältinnan i ett ögonblick till en veritabel mansslukerska. Med maskeradklädernas hjälp kommer du att göra en oförglömlig entré på festen om du kommer utklädd till sjuksköterska.

Förutom själva dräkten finns det några viktiga detaljer att komma ihåg om man har tänkt klä ut sig till sjuksköterska. Det är först och främst de långa vita handskarna. Sedan får du inte glömma den lika vita sköterskehatten som du bär med högburet huvud hela kvällen. Ett stetoskop är ett absolut måste. Stetoskopet har du antingen nedstoppat i ena fickan, alternativet är att bära det lite nonchalant runt halsen och sedan förstrött fingra på det ibland. Kom ihåg att det vita korset på röd botten, som signalerar att du är i mänsklighetens heliga tjänst, måste synas klart och tydligt på bröstet.

Vill du förstärka det sensuella i sköterskekostymen så väljer du att bära svarta nätstrumpor. Högklackade skor kröner hela kostymen och blir som pricken över i.

Med hjälp av denna kostym blir du omedelbart hela festens mittpunkt. En sjuksköterska kan vara både oskyldig och raffig på samma gång och det är faktiskt tillåtet att bryta alla möjliga konventioner utklädd till Florence Nightingale och hennes efterföljerskor.
Sis

Kommentarer till Maskeradkläder: Sjuksköterskor

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Sjuksköterskor