Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Sagor och prinsessor

Alla har vi väl en önskan inom oss att någon gång allt emellanåt få vara någon annan och mer glamourös person. Om så bara för en kväll. Med hjälp av maskeradkläder kan du göra verklighet av din dröm. Maskeradkläderna ger dig nämligen en helt ny och spännande identitet.

Prinsar, prinsessor och andra kungligheter som vi läser om i sagor utgör ofta våra första och kanske största förebilder. Till maskeraden är det därför ett gyllene tillfälle att leva ut sin dröm och klä ut sig till exempelvis en prinsessa. I sagornas värld finner vi mycket inspiration till de kungligheter vi senare vill leka att vi är och i närmaste maskeradbutik kommer du att finna ett sött urval av oskyldigt flirtiga maskeradkläder för prinsessor. Klä ut dig till ängel eller Snövit och unna dig själv den pirrande känslan av att befinna dig mitt i en saga. Till sagokostymer för maskerad medföljer matchande tillbehör som tiara, gloria och vingar.

Törnrosa, Snövit, Askungen, den lilla sjöjungfrun. Ja, genom Disneykoncernens hjälp har vi genom alla år fått en mängd mer eller mindre odödliga sagofigurer tecknade för våra ögon. På så sätt har vi också fått en ganska klar bild av hur man kan klä ut sig till någon av dem i samband med en maskerad på temat sagor och prinsessor.

Även männen kan hämta hur mycket inspiration som helst ur sagans värld när det gäller maskeradkläder. Mäktiga kungar, stolta riddare, mystiska trollkarlar eller enkla bönder. Det finns många infallsvinklar för den man som vill klä ut sig till ett sagoväsen. En klar hit är att som par klä ut sig till det gröna och numera världsberömda träsktrollet Shrek och hans själs älskade, prinsessan Fiona.

En liten söt ängel eller en anskrämlig fågelskrämma är alltid trevliga och uppskattade kostymer på en maskerad. Vill du anlägga en extra farlig dimension till festen så klär du ut dig till häxa eller till en trollkarl.

Rödluvan på väg till sin mormor med korgen full av allehanda smaskens är alltid tacksam att gestalta på ett sagoparty, speciellt om du kan få någon att agera stora stygga vargen som en slags sidekick till dig själv. Samma sak gäller sagofiguren Alice i Underlandet. Ta med dig en liten vit kanin som kan titta på klockan och säga “Kära hjärtanes då” och succén är ett faktum.

Maskeradkläder för sagor och prinsessor finns för det mesta i alla storlekar. Det spelar alltså ingen roll om man är storväxt eller liten och tunn. Det finns alltid maskeradkläder som passar för just dig. Ett tips är att leta på nätet efter de maskeradkläder du har tänkt använda. Det är nämligen på webben du kan göra de riktigt fina fynden.

Kommentarer till Maskeradkläder: Sagor och prinsessor

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Sagor och prinsessor