Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Polis

“Här är polisen som mitt i gatan står. Han visar hur man kör och han visar hur man går”. Orden från den gamla barnvisan beskriver den gamla snälla polisfarbrorn sådan han upplevdes av det yngre gardet i äldre tider. Dagens representanter för lagens långa arm har kanske inte trafikdirigerandet som sin främsta arbetsuppgift, det finns ju trafikljus numera, men det vilar ändå något tidlöst och spännande över polisen och dennes arbete.

Har du drömt om att få gå på maskerad iklädd poliskostym? Till dessa och andra lekfulla tillfällen gäller det att hitta polisdräkterna som ger precis den rätta känslan. Polisdräkter för maskerad passar även ypperligt till mer privata stunder då många av dem är läckert och utmanande designade.

Poliskostymer finns i alla storlekar så att även de med fylligare former ska kunna klä ut sig till polis. Därför hittar du också polisdräkter i storlekarna XL och XXL i välsorterade maskeradbutiker. Till dessa riktigt härliga poliskostymer medföljer även allehanda lämpliga tillbehör såsom batong, hatt och handklovar samt mycket annat.

Maskeradkläder för polis kan se ut på många olika sätt. Speciellt kvinnliga poliskostymer har en tendens att vara extra fantasirika för att kittla våra sinnen på ett speciellt sätt. En svart korsett med tillhörande strumphållare och långa handskar kan i ett huj förvandlas till en sexig poliskostym. Det sexiga temat går igen i många kreationer för det kvinnliga släktet. Det blonda bombnedslaget Pamela Andersons många olika kreationer från TV-serien VIP har gett inspiration till en rad sexiga poliskostymer, både 4-delars och mer konventionella sådana.

För män finns det både poliskostymer vars inspiration är hämtad direkt från gatorna på Lower Manhattan i New York och andra kostymer som är mer utmanande.
Polis

Ett annat tema, som i och för sig är ganska närbesläktat med polisen, är maskeradkläder för förrymda fångar. Även detta tema kan tillåta alla kvinnliga maskeraddeltagare att utstråla sex appeal. Fångdräkter behöver inte till nöds betyda att deras bärare ser ut som medlemmar i Björnligan. Lägg till lite orange till allt det svartvita och låt handbojorna matchas av färggranna fjädrar och paljetter och – Voila! – du har en fångkostym fylld till bristningsgränsen av glamour och som mycket väl kan användas på såväl sexiga maskerader som i samband med mer privata tillställningar.

Skulle inte detta tema passa så kan du alltid satsa på en soldatuniform med inspiration från 1800-talet. Det stilrena och strikt militäriska över kreationen fungerar jättebra ihop med exempelvis en poliskostym eller en fångdräkt med inspiration från en klassisk Hollywoodrulle.

Kommentarer till Maskeradkläder: Polis

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Polis