Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Pirater

Den amerikanska filmtrilogin Pirates of the Carribean har väckt ett enormt piratintresse till liv. Aldrig tidigare har piraterna varit mer hippa och inne än nu. Alla, både män och kvinnor, har upptäckt tjusningen med att klä ut sig till pirat och svinga värjan medan man sjunger “Femton gastar på död mans kista”.

Skepp ohoj! Gör maskeraden till en minnesvärd fest och klä ut dig till en busig pirat. Piratkläder finns vanligtvis i många olika utföranden och storlekar. Kläder för Elisabeth Swann och alla andra kvinnliga pirater finns i storlek från small till large, men även mannen får möjlighet att klä ut sig till pirat. Varför inte satsa på pirater som tema till maskeraden och klä ut dig till Kapten Krok, en läcker Hollywood-pirat eller raffig musketör? Till de flesta piratkläder ingår passande tillbehör såsom hatt, svärd och krok. Att klä ut sig till pirat på maskerad är ett säkert kort, men piratkläder avsedda för maskerad passar även minst lika bra på Halloween eller vid andra tillfällen då det är lekfull stämning.
Pirat

Männen på en maskerad med temat pirat sitter oftast i guldsits när det gäller urvalet av kostymer till festen. Med tanke på att det finns ett så stort urval av passande kläder för mannen när det gäller piratkostymer så är det bara att välja och vraka bland alla figurer man kan föreställa. Om inte kapten Kidd eller Long John Silver, den legendariske piratkaptenen med träben samt lapp för ena ögat och en papegoja sittande på ena axeln, skulle passa så är det bara att fortsätta frossa i kapten Morgan eller någon av de andra legendariska sjörövarna. Annars kanske kapten Jack Sparrow från nyss nämnda piratfilmer skulle kunna fungera.

För henne skulle kanske en sexig bustier med tillhörande hatt och knälånga piratbyxor kunna vara en perfekt kostym på sjörövartemat. Kvinnliga piratkostymer är annars ganska sexiga och utmanande. Är det en maskerad på temat sexiga maskeradkläder ni är bjudna till så är en piratkostym för henne inte helt fel.

Det finns även maskeradkläder för kvinnliga musketörer och franska revolutionärer att tillgå om inspirationen skulle tryta.

Sådär, nu är det bara att hissa Jolly Roger i topp och segla rakt in i stridens hetta. Visa ingen nåd, ta inga fångar. “Hej och hå och en flaska med rom”.

Kommentarer till Maskeradkläder: Pirater

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Pirater