Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Häxor, djävular & vampyrer

Är du bjuden på maskerad? Kostymer för häxor, djävular och vampyrer är helt perfekta för maskerader eller Halloweenpartyn. De flesta maskeradkläder med tema häxor, djävular och vampyrer håller god kvalitet och har raffig, spännande och ibland lite utmanande stil.

Att klä ut sig till häxa, djävul eller vampyr är klassiskt på både maskerad eller till Halloween. Maskeradkläder för dessa tillfällen har det där lilla extra som lockar och förför. Naturligtvis följer nödvändiga accessoarer som till exempel hattar, horn och vingar med alla kostymer för häxor, djävular och vampyrer.

Klassisk folktro har alltid varit en stor inspirationskälla för tillverkare av maskeradkläder. Då snackar vi inte bara tomtar och troll. Nej, övernaturliga väsen går under minst tusen olika namn. En maskerad på temat häxor, djävular och vampyrer passar naturligtvis perfekt i samband med Halloween men det fungerar givetvis bra med sådana maskeradkläder vid alla andra tillfällen på året. En maskerad i midsommartid eller vid höstdagjämning är perfekt för maskeradkläder på temat häxor,djävular och vampyrer. Det kan också vara ett bra tema för mer privata arrangemang.

En häxa är en person som tros ha övernaturliga, magiska krafter. Magi existerar i varierande grad i olika trossystem runt om i världen. En djävul är en gestalt som i judisk, muslimsk och kristen religiös föreställning representerar och personfierar det onda. En vampyr är en mytologisk varelse, med övernaturliga krafter och förmågor, som måste dricka människoblod för att överleva. Legender om vampyrliknande väsen finns i många av jordens kulturer.

Det är just dessa övernaturliga och mörka drag som gör häxor, djävular och vampyrer så spännande och tacksamma att gestalta på en maskerad. Det mörka och skrämmande ger också dessa gestalter en spännande och utmanande dimension. Därför passar maskeradkläder för häxor, djävular och vampyrer perfekt för sexiga maskerader. Maskeradkläder på detta tema säljs i alla storlekar.

En hondjävul i knallröd kostym är ett givet blickfång på festen. Horn i matchande färg blir bokstavligen som pricken över i. En häxa kan också göra succé direkt vid ankomsten till maskeraden. Ta med dig en “flygande” kvast och en kaffekittel så har du snart hela maskeraden i din hand. Häxkostymer kan även beställas i lite mer sexiga och utmanande outfits.

Greve Dracula kan verkligen konsten att skrämma slag på folk. Vampyrernas mest legendariske representant har också gestaltats ett otal gånger på vita duken. Nu kan du ikläda dig rollen som den blodtörstige greven från de rumänska bergstopparna i Karpaterna. I vart fall för en kväll. Drapera dig själv i vampyrens slängkappa, men glöm inte att allra först sätta in de skarpslipade löständerna i munnen så att leendet blir äkta.

Kör du snällhetstemat på festen kanske en ängel kan vara en mer stillsam motpol till allt det djävulska. En änglakostym levereras med tillhörande gloria. Finns att få i ett flertal färger och utföranden.
Ängel

Kommentarer till Maskeradkläder: Häxor, djävular & vampyrer

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Häxor, djävular & vampyrer