Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Gangsters

I sortimentet av maskeradkläder i de flesta välsorterade maskeradbutiker finner du ofta riktigt häftiga kläder för dig som vill klä ut dig till gangster. Vill du gå på maskerad utklädd till gangster så har du med andra ord kommit helt rätt. Det här blogginlägget är nämligen tillägnat Al Capone och alla andra legendariska gangsterkungar.

Gangsterkläder för maskerad är läckra och kommer sannolikt att vara mycket uppskattade på maskeraden. Klä till exempel ut dig till kedjad fånge på rymmen, raffig gangsterboss eller en lite mer lekfull gangsterkanin. Det senare alternativet är en klar hit på maskerader med temat sexiga maskeradkläder. Gangsterkostymerna finns i flera varianter och du hittar dem också i storlekarna XL och XXL. Tillbehör som till exempel öron, handklovar, cigarr, pistol och hatt följer med plaggen för att fullända gangsterkänslan.

Finns det något coolare än en gangster om man ska gå på maskerad? Knappast. Ordet cool är nästan synonymt med ordet gangster. Med uppfälld rockkrage, Stetsonhatten på sned och axlarna tufft uppdragna samt cigarren bekymmerslöst hängande i ena mungipan är gangstern en sinnebild för det stentuffa i tillvaron. Med kpisten hängande i en läderrem på ena axeln får han eller hon, det finns ju kvinnliga gangsters också, en minst sagt farlig look.

Du har chansen att bli gangster för en kväll med hjälp av maskeradkläder för gangsters. Det finns både traditionella gangsterkostymer som skulle ha gjort vilken gangsterkung som helst grön av avund och mer sexiga outfits för det kvinnliga släktet.
Gangster
Gangsterkvinna

En liten rosa kanin är inte bara söt utan kan även förses med en viss gangsterlook genom att lägga in svarta detaljer i såväl dräkt som öron.

En kostym föreställande en efterlyst fånge är en given braksuccé på varje maskerad med gangstertema. Alla som har sett filmen Oh Brother Where Art Thou vet att klassiska fångkläder går i vit- och svartrandigt. Men om du inte vill se ut som en medlem i Björnligan med nummerskylt på bröstet så kan du satsa på det sexiga rymmartemat. Maskeradkläder för efterlysta fångar på rymmen brukar oftast levereras med tillhörande handklovar och fångkedjor.

Kommentarer till Maskeradkläder: Gangsters

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Gangsters