Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder för män

För män kan det vara lite knepigare att hitta roliga maskeradkläder. Unga tjejer och mogna kvinnor kan ofta välja och vraka i det digra utbudet av maskeradkläder som finns, men för män kan det som sagt vara svårare att hitta maskeradkläder som passar. Ibland kan man få känslan av att jultomten är den enda maskeradkostym som finns för killar och män.

En välsorterad maskeradbutik bör dock ha ett större urval av maskeradkläder även för män. Maskeradkläder för män passar lika bra på julafton som på maskerader eller Halloweenpartyn och mer privata tillfällen.

Med maskeradkläder för män kan du till exempel klä ut dig till Kapten Krok och på så sätt matcha en eventuell partner som klätt ut sig till Peter Pan eller Tingeling. Du kan också bli Playboykung för en dag med en exklusiv Hugh Hefner-kostym. Maskeradkläder för män finns i storlekarna medium till XL. Vissa maskeradbutiker kan även erbjuda storlekar i XXL för riktigt storväxta killar och har i många fall matchande outfits för kvinnor. Till maskeradkläder för män medföljer ofta passande accessoarer som hatt, promenadkäpp, lösmustasch och låtsaspengar.

Även om utbudet av maskeradkläder för män ofta kan vara mer begränsat än för kvinnor så betyder det alls inte att det är totalt omöjligt att hitta passande maskeradkläder för honom. En gangsterkostym är alltid en given succé på vilken maskerad som helst. Eller gör en Braveheart och kom till festen utklädd till skotsk klanledare iförd en färggrann kilt.

Fantomen på operan är inte bara en musikal eller låt med det brittiska heavy metalbandet Iron Maiden. Det är också en figur som är mäkta populär för män att gestalta på maskeraden.
Fantomen

Vill du göra en i ordets rätta bemärkelse majestätisk entré på festen så ska du absolut klä ut dig till kung. En extra tydlig accent får du om du tar steget fullt ut och skrudar dig i kläder a la indisk maharadja eller arabisk schejk.

Vill du bli festens blickfång så bör du satsa på sjörövartemat. Med en piratkostym har du ganska snabbt hela festen i din hand. Klä ut dig till sjörövarnas konung kapten Kidd eller den legendariske piraten Long John Silver med träben, lapp för ena ögat och en papegoja på axeln. Svinga sabeln och sjung “Femton gastar på död mans kista” för full hals.

En mer utmanande outfit för maskeraden, som i vart fall kommer att bli alla kvinnors absoluta favorit, är utan tvivel att dyka upp som marskalk eller best man iförd stringkalsonger och manchetter.

Du kan alltid köra cowboy-temat utklädd till Buffalo Bill eller som indianernas legendariske hövding Sitting Bull. En replika av ett winchestergevär ger tillsammans med maskeradkläderna ett äkta intryck.

Om du letar dig tillbaka till Romarrikets glansdagar så har du enbart där en hel uppsjö med både trevliga och fantasirika idéer för nästa maskerad. Du kan klä ut dig till romersk kejsare iförd en toga med lagerkrans på huvudet eller satsa på gladiatortemat. Genom att utnyttja internet fullt ut kan du hitta hur många uppslag och idéer som helst.

Du ser, hoppet är inte ute för alla män som vill hitta fantasirika maskeradkläder. Det finns kostymer för maskeraden som passar, även om du kanske får lägga ner lite tid på att leta.

Kommentarer till Maskeradkläder för män

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder för män