Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Film

Letar du efter maskeradkläder med ett speciellt filmtema? Maskerad med olika teman är en väldigt rolig form av party och på temat film kan man tänka sig nästan hur många olika förklädnader som helst. Är du bjuden till en maskerad med filmtema så gäller det att snabbt komma på vilka maskeradkläder som passar bäst. Det finurliga med maskeradkläder i kategorin film är att dessa även passar utmärkt till allsköns Halloweenfester och andra mer privata tillställningar.

Klä till exempel ut dig till Snövit, musketör eller Mimmi Pigg och gör omedelbar succé på maskeraden eller Halloweenpartyt. Om du köper eller hyr maskeradkläder med filmtema så medföljer ofta passande accessoarer och tillbehör som mask, strumpbyxor, vingar och andra attiraljer.

Den franska revolutionen är ett ofta återkommande tema på den vita duken, och är därmed även ett tacksamt ämne att leta maskeradkläder till. Du kan klä ut dig till kardinal eller bödel vid giljotinen. Det senare alternativet är kanske mer passande vid en Halloweenmaskerad. Drottning Marie Antoinette är också en roll som är ganska tacksam att gestalta. Annars finns det en hel uppsjö med maskeradkläder, både för honom och henne, föreställande franska revolutionskämpar.

De tecknade filmhjältarna blir bara mer och mer verklighetstrogna på ett annorlunda sätt. Det gröna träsktrollet Shrek är en skojig figur att klä ut sig till. Detsamma gäller hans själs älskade, prinsessan Fiona. Andra tecknade figurer som man kan gestalta under en maskerad är Peter Pan. Den rollen blir självklart mer uttrycksfull och dramatisk om du samtidigt lär dig att flyga 😉 Peter Pans ärkefiende Kapten Krok är också en figur som är som klippt och skuren för en maskerad på temat film.

Filmserien Pirates of the Carribean har väckt sjörövarintresset till liv på nytt igen. Vem vill inte, likt Pippi Långstrump, styra ett piratskepp över de sju haven sjungandes “Femton gastar på död mans kista”? Maskerader på temat sjörövare är ett perfekt tillfälle att leva ut sina heta piratdrömmar. Passa på att skruda dig till Kapten Kidd, Svartskägg eller någon av de andra mer eller mindre odödliga piratkaptenerna.
Pirat

Är det rockstjärna du alltid drömt om att få vara så är det bara att släppa loss honom eller henne inom dig. Om du inte hittar en Elviskostym att använda så kan du alltid leta reda på de mest psykedeliska kläder du kan hitta längst in i garderoben. Iförd dessa och en upplåsbar elgitarr på magen har du alla chanser i världen att göra succé på maskeraden som Jimi Hendrix. En roll som kanske passar en tjej i tonåren bäst är Disneystjärnan Hannah Montana.

Annars kan du alltid föreställa Indiana Jones eller den kvinnliga superhjälten Modesty Blaise.

Kommentarer till Maskeradkläder: Film

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Film