Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Maskeradkläder: Bröllop

Bröllop är alltid ett skojigt och spännande tema på en maskerad. Det kan också vara kul inför ett bröllop att köpa passande maskeradkläder att använda vid såväl möhippan som svensexan.

Maskeradkläder för bröllop köper du förslagsvis på nätet. De levereras oftast med tillhörande slöja för att ge kostymen den där äkta känslan av bröllop. Bröllopskostymen lämpar sig lika bra för såväl maskerad som för Halloween och alla fester inför bröllopet.

Med en utmanande bröllopskostym kommer du med största sannolikhet att få många blickar på dig oavsett om du är på maskerad eller firar Halloween eller rent av ditt eget bröllop.

En kul idé för själva bröllopsfesten är att låta den bli en sprakande maskerad där var och en kan få fritt utrymme för sin egen fantasi. Varför inte släppa kreativiteten fri för en kväll och låta hela festen få utmynna i en omröstning om kvällens bästa, skojigaste, sexigaste och mest galna maskeradkostym?

En annan idé inför bröllopsmaskeraden är att låta den följa temat Tusen Och En Natt. Arrangera hela festsalen så att den ser ut som ett persiskt palats med orientaliska mattor på golvet, konstgjorda palmer, vattenpipor, flöjtspelare och sexiga magdansöser. Låt männen få gestalta hjälten Aladdin eller skurken Ali Baba och hans rövare medan kvinnorna får klä ut sig till den undersköna prinsessan Sheherazade.

Temat bröllopsmaskerad kan nästan varieras i det oändliga. Vilda Västern-bröllop är ett annat tema man kan ha på festen. Här kan Calamity Jane, Wild Bill Hickok, dansande glädjeflickor och vilda kofösare få stå modell för deltagarna på maskeraden. Låt dans och dryck få höja stämningen. Avrunda gärna det hela med ett rejält saloonslagsmål, men kom ihåg att allt bara är på låtsas. Låt inte fantasin få gå överstyr.

Annars är en bröllopsfest i Playboy Mansion en både kul, spännande och ångande sexig idé. Här får inte fantasin tyglas på något sätt. Kanindräkter och sexiga sjuksköterskeuniformer för kvinnorna och pimpkostymer, eller en stilren Hugh Hefner himself för männen kan vara en bra utgångspunkt.

Vill man slå på riktigt stort kan en bröllopsmaskerad på temat 1600-talets Versailles vara ett riktigt spännande grepp. Låt Solkungens hov få invadera hela festen med hovdamer, betjänter, musketörer, dansare, musiker och naturligtvis Solkungen själv och hans kungliga familj.

Det tål att upprepas igen: En bröllopsmaskerad kan varieras i det oändliga. Låt fantasin och kreativiteten få fritt spelrum så blir festen den där goda karamellen som man kan suga på och minnas länge efteråt.

Kommentarer till Maskeradkläder: Bröllop

No comments yet.

Kommentera Maskeradkläder: Bröllop