Maskeradkläder
Maskeradkläder, halloweendräkter, kostymer och andra roliga kläder

Ett maskeradparty

En maskerad kan bli ett oförglömligt minne för livet. Tänk dig in i det hela: Du och ett flertal andra ur din bekantskapskrets är inbjudna till en maskeradfest. Tanken är att var och en får klä ut sig till valfri figur. Med stor omsorg och noggrannhet har du valt ut de maskeradkläder som du har tänkt att använda under kvällens partaj. Eftersom du har valt att klä ut dig till Kapten Krok så har du kvällen till ära hyrt en röd sjörövarkostym med tillhörande vit kråsskjorta och svart hatt med en stor fjäder. På fötterna har du ett par svarta skor. Den berömda kroken har du med hjälp av en finurlig anordning lyckats montera på vänsterhanden.

Taxin som du har beställt för att kunna ta dig till maskeradpartyt kommer på utsatt tid. Du hoppar in i taxin och sedan bär det iväg. Vid ankomsten till festen inser du snabbt att de andra deltagarna har klätt ut sig till allt mellan himmel och jord. Ja, somliga har till och med begett sig bortom dessa gränser eftersom någon har valt att klä ut sig till astronaut och en annan har spökat ut sig till Steven Spielbergs välkända rymdfigur ET. Annars är allt och alla, från internationella superstjärnor som Britney Spears och Elvis Presley till inhemska storheter som Svullo och Nanne Grönwall, representerade på dansgolvet och i baren. Några har valt sexiga maskeradkläder som sina teman. Därför finns det även en sjöjungfru och en man i minimal Chippendale-utstyrsel med på festen. Den ena fantasirika maskeraddräkten efter den andra minglar förbi när du banar dig väg genom folkvimlet.

När maskeradfesten har pågått ett par timmar så dyker helt plötsligt coverbandet Highway Stars upp och förgyller kvällen med sina tolkningar av odödliga 70-talslåtar. Tempot pumpas upp med hjälp av låtar som Bohemian Rhapsody, Fox On The Run, Smoke On The Water och Schools Out. Alla dansar, hoppar och skrålar med i de klassiska låtarna.

När kvällen är på väg att övergå i natt pålyser festens värdpar en omröstning om kvällens bästa maskeradutstyrsel. Alla avger sina röster och till din stora förvåning och glädje är det Kapten Krok, det vill säga du själv, som med förkrossande marginal kammar hem segern. Vinsten består av en gigantisk fruktkorg som du med viss möda får in i taxin hem.

Kommentarer till Ett maskeradparty

No comments yet.

Kommentera Ett maskeradparty